Over

In mijn werk heeft de mens en welzijn altijd centraal gestaan: eerst als Personeels Adviseur in verschillende bedrijven, toen als Loopbaan en Life Coach en de laatste jaren vooral als Gids voor reizen naar speciale krachtplekken op de aarde. Persoonlijke ontwikkeling en hoe je beter in je kracht kan staan zijn daarbij de thema’s. Na 8 jaar in Glastonbury Engeland gewoond te hebben, ben ik nu weer terug in Nederland en woonachtig in één van de mooiste natuurplekken: de Veluwe.

Door de jaren heen, ben ik de natuur steeds meer waarderen. Het is voor mij de enige plek, waar ik mijn hoofd kan leeg maken en me tot rust voel komen. Het brengt alles in perspectief en de dagelijkse beslommeringen en zorgen lijken opeens niet meer zo belangrijk. Als ik mindful door een bos loop, over een weide of door een prachtige tuin met bloemen, dan voel ik de magie van het leven. Dan zie ik hoeveel schoonheid er is en ik realiseer me dat ik daar onderdeel van ben.

Natuurlijke Cyclus

Dit werd nog duidelijker toen ik in 2002 in contact raakte met de krachtplek Glastonbury in Engeland, waar mensen meer met de ritmes van de seizoenen leven. Tot dat moment, was ik nooit echt bewust bezig geweest met de natuurlijke cyclus van de aarde die ten grondslag ligt voor al het bestaan. In 2012 ging ik wonen in Glastonbury en organiseerde ik tours naar speciale plekken, zoals Stonehenge en ik organiseerde workshops op gebied van natuur en haar magie. Ik heb het genoegen gehad om met vele mensen uit de hele wereld te werken, mensen op zoek naar een diepere verbinding met de aarde en met henzelf. Inmiddels ben ik weer terug in Nederland en hoop ook hier het werk te kunnen vervolgen.

Stressvrij Leven

Wij, als aardemensen, zijn onbewust verbonden met die cyclus en door hier in mee te gaan, brengen we meer balans in ons leven. Dit is wat ik zelf ervaren heb en wat ik graag wil overbrengen. Onze maatschappij is niet ingesteld op natuurlijke ritmes en er komt veel op ons af. Stress, ziekte, depressiviteit en simpelweg niet gelukkig zijn, lijken steeds vaker voor te komen. De natuur kan daarbij helpen om je weer in jouw juiste ritme te brengen, graag help ik je daarbij.

Ik hoop je te ontmoeten en samen een mooie reis te maken naar de beste plek in de wereld: je eigen natuurlijke zijn!

Manon Tromp is schrijfster van het boek ‘De Magie van Avalon‘, te verkrijgen bij Boekscout en samensteller van het boek ‘Aardevrouwen Spreken‘ waarin 13 vrouwen hun visie geven op de aarde en wat zij doen om positieve veranderingen te brengen. Te verkrijgen bij: A3 Boeken

Translate »