Leefstijlcoaching

Natuurlijk Gezond Zijn

Wil je je lekker in je vel voelen, dan is aandacht voor een natuurlijk gezonde leefstijl zeer belangrijk. De Natuur Als Coach kan je daarbij helpen. Een natuurlijk gezonde leefstijl zorgt voor een betere kwaliteit van het leven: het levert meer gezonde levensjaren op. Daardoor kun je beter omgaan met stress en moeilijke situaties. Daarnaast is het zo dat de gezondheidszorg steeds duurder wordt, dus wil je de regie in eigen handen houden, dan is een natuurlijk gezonde leefstijl zeker voordelig. Natuurlijke gezondheid is voor iedereen!

Ik werk als leefstijlcoach vanuit het principe van Postieve Gezondheid, dit is ooit ontwikkeld door Machteld Huber die zegt over gezondheid:

Gezondheid is het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven”

Bij Leefstijlcoaching richten we ons op een aantal verschillende factoren die jouw leven beinvloeden:

  1. * Gezonde Voeding
  2. * Beweging
  3. * Ontspanning
  4. * Zingeving

Zingeving is het beste medicijn

Naast gezonde voeding is met name zingeving zeer belangrijk, want als je weet waar je voor wilt gaan, waar je blij van wordt en vooral wat jou ogen laat stralen, dan ben je super gemotiveerd om goed voor je eigen welzijn te zorgen. Gelukkig is dat mijn specialisme, dus samen kunnen we op een mooi pad van motivatie en welzijn lopen.

Mijn Aanbod:

Orienterend gesprek – over de telefoon of online – 20 minuten gratis

Leefstijlcoaching sessie 50 minuten 65 Euro

Leefstijlcoaching traject 5 x 50 minuten 295 Euro

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie: Natuurcoach

Als Leefstijlcoach ben ik ook werkzaam bij Dokter Bloem leefstijlkliniek waar ik GLI groepen begeleid.