Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Express Yourself

november 7, 2021 @ 11:00 am - maart 10, 2022 @ 5:00 pm

€25

Express Yourself – een dag van creativiteit en expressie

7 November 2021 – Locatie: De proeflokalen Zutphen

Op zoek naar meer expressie of gewoon heerlijke ontspanning terwijl je leuke activiteiten aan het doen bent? De Proeflokalen in Zutphen biedt meerdere mogelijkheden om jouw creativiteit te kunnen uiten of om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Gun jezelf een leuke verwendag en kom proeven van een aantal workshops op 7 November 2021. We bieden een fantastisch afwisselend programma met workshops op gebied van: Yoga, Mindfulness, Dans, Schilderen en Glazuren inclusief een heerlijke lunch met soep en broodjes.

Deze verwendag wordt verzorgd door: Manon Tromp, Tania Ter Maat, Susanna Redeker, Saskia Obdeijn en Tosan Damman. Zij hebben de handen in elkaar geslagen om te laten zien wat zij bieden in de Proeflokalen. Met deze persoonlijke introductie hopen ze je te inspireren voor activiteiten in de toekomst. Je krijgt de mogelijkheid om aan alle workshops mee te doen en ons programma ziet er als volgt uit:

11.00 uur                            Ontvangst en Welkom – introductie van de workhops

11.30 uur                            Yin Yoga Workshop door Susanna Redeker

12.15 uur                            Glazuur Workshop door Tosan Damman

13.00 uur                            Lunch

13.45 uur                            Workshop Mindfulness en Ontspanning door Manon Tromp

14.15 uur                          Dans Workshop door Tania Ter Maat

15.00 uur                            Pauze

15.30 uur                            Workshop Stempels en Sjablonen door Saskia Obdeijn

16.15 uur                            Gezellige afsluiting

Voor vragen of aanmelding, graag e-mailen naar expressyourselfzutphen@gmail.com Of bel Manon 06 12294580. Kosten voor deze workshop dag zijn 25 Euro inclusief lunch. Maximaal 20 deelnemers.

 Workshops:

Susanna Redeker – Lichaamsgerichte therapie & Yoga – www.susannaredeker.nl

In deze proefles ga je kennismaken met Yin Yoga. In Yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Deze vorm is meer meditatief, waardoor je ruimte krijgt om naar binnen te keren en je af te stemmen op zowel je geest als de fysieke sensaties van je lichaam. Door te vertragen en de stilte kan je veel beter luisteren naar het fluisteren van jouw lichaam.

 Saskia Obdeijn – Beeldende Kunst en Educatie – www.saskiaobdeijn.nl

Je kunt bij Saskia terecht voor een proef workshop met stempels en sjablonen. We gaan experimenteren met verf en rollers en voorgesneden sjablonen. Er liggen handgemaakte stempels klaar om uit te proberen en er is ruimte om zelf een kleine stempel te maken.

Manon Tromp – Coach voor welzijn en leefstijl – www.natuuralscoach.com

In deze workshop gaan we met een aantal mindfulness oefeningen aan de gang en een begeleide natuur meditatie. We gaan contact maken met de energie van het huidige seizoen, de herfst en hoe je de energie van seizoenen kunt gebruiken voor een betere balans in je leven. Naast de rust die je kunt ervaren, helpt het ook om beter naar je eigen stem te luisteren.

Tania Shivani – Dans, healing en coaching – www.taniatermaat.nl

In een korte workshop neemt Tania je mee in de wereld van Sacred Dance, door middel van muziek , het contact met je lichaam en beweging gaan we onze creativiteit onderzoeken. In Sacred dance maken we gebruik van dans,  adem werk, de elementen en ontdekken we de wijsheid van ons lichaam en onze wensen. Danservaring is niet nodig, kom zoals je bent.

Tosan Damman – Keramiekatelier – www.puurglazuur.nl

Een tegeltje aan de muur die je herinnert aan wat jou beweegt of uiting geven aan jouw passie op een schoteltje? Een kommetje voor een waxinelichtje of wil je jouw altaar mooi maken met een vaasje met bloemen? Express yourself tijdens de workshop glazuren van keramiek. Ervaring is niet nodig, de wens om te creëren is genoeg. PuurGlazuur neemt je mee op deze creatieve reis. Ga je mee?

Gegevens

Begin:
november 7, 2021 @ 11:00 am
Einde:
maart 10 @ 5:00 pm
Kosten:
€25
www.facebook.com/proeflokalenzutphen

Organisator

Manon Tromp
Telefoon:
0612294580
E-mail:
natuurcoach@manontromp.com
View Organisator Website

Locatie

De Proeflokalen
Vispoortplein 16
Zutphen,
+ Google Maps