Aanbod

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_6319-768x1024-1.jpg

De Natuur als Coach organiseert coaching op gebied van Leven, Loopbaan en Leefstijl voor zowel particulieren als bedrijven. Ik heb jarenlange ervaring als Human Resources Adviseur bij verschillende bedrijven. Daarnaast werkte ik als Loopbaan en Life Coach om mensen te begeleiden naar waar ze wilden zijn. Welzijn en geluk zijn altijd de rode draad geweest in mijn eigen leven, dus je kunt mij een ervaringsdeskundige noemen. De natuur is daarbij altijd mijn coach en heeft een rustgevende werking en brengt balans waar geen is. Ik ben gevestigd in Zutphen en gebruik deze omgeving en de Veluwe om mijn wandel sessies te doen.

De Natuur als Coach biedt de volgende mogelijkheden:

  • Persoonlijke (Wandel) Coaching inclusief wandeling, meditatie en gesprek – eerste sessie is 1.5 uur, elke vervolg sessie is 1 uur. Vervoer naar de wandel plek kan geregeld worden. De coaching richt zich op jouw welzijn en geeft praktische tips om het leven te manifesteren zoals jij deze wilt. De natuur geeft je de rust en ontspanning om tot waardevolle inzichten te komen.
  • De kosten per Coaching Sessie zijn 65 Euro (regelingen mogelijk). Gratis intake is mogelijk om elkaar te leren kennen. Deze vindt plaats in Zutphen of kan ook online gedaan worden. Ik ben te vinden in De Proeflokalen – Vispoortplein 16, 7201 ET Zutphen – Lokaal 2A.
Inspiratie

Online Persoonlijke Reset Sessie – in tijden van stress en spanning kan deze sessie helpen je te ontspannen en weer even tot jezelf te komen. Door coaching, ademhalingsoefeningen en meditatie krijg je toegang tot wat er werkelijk in jou afspeelt, wat je hart jou vertelt en hoe je bepaalde veranderingen in je leven kan gaan brengen.

Deze sessie is online. Kosten per sessie van 1 uur: 55 Euro.

  • Natuurlijke Ritmes Programma – 5 Persoonlijke Coaching (Wandel) Sessies zoals hierboven beschreven met focus op jouw eigen natuurlijke ritme en balans. Het brengt je terug naar de essentie van jouw natuurlijke zijn. Het geeft je de mogelijkheid de regie over je leven te pakken en te leven in plaats van geleefd te worden. Dit is waardevol en belangrijk, iets wat we ons zelf normaal niet echt gunnen. Toch ben jij het waard.
  • De kosten voor dit programma zijn: 295 Euro.

  • Persoonlijke Natuur Retraite: Thuiskomen bij jezelf – een mooie gelegenheid om je terug te trekken op een prachtige plek in de natuur met begeleiding en volledig verzorgd. Voor meer informatie: Thuiskomen bij Jezelf Retraite

Groep Retraites: Leefstijl en Welzijn Retraites worden regelmatig georganiseerd. Houdt de website in de gaten of geef je op voor onze emaillijst: natuurcoach

Voor meer informatie: email Natuurcoach of bel me voor een afspraak 06 12294580